Pages

Monday, March 10, 2014

ANDIVE LA CUPTOR

Ingrediente:
  • o caserolă de andive
  • 100 g unt
  • 150 g cașcaval
  • 100 g pesmet
  • 1 lingură ulei
  • 3 linguri pastă de roșii
  • 2 linguri făină
  • 1 ou
  • 1 lingură  de hrean ras
  • sare, piper,oțet, zahăr

Preparare:
  1. andivele se fierb 10 min în apă cu sare și se strecoară
  2. se tapetează cu unt și pesmet o tavă de copt
  3. se așează andivele în tavă
  4. se presară cașcaval ras
  5. se dau la cuptor până se rumenesc
  6. se servesc cu sos de roșii cu hrean
Preparare sos:
Se încinge uleiul, se adaugă făina și sosul de roșii și se stinge cu apă.Se condimentează cu sare, piper, o linguriță de zahăr și oțet și se fierbe până se îngroașă.Se ia de pe foc și se drege cu gălbenuș de ou și hreanul ras.

No comments:

Post a Comment