Pages

Monday, March 10, 2014

MELCIȘORI CU CIUPERCI

Ingrediente :

melci cu ciuperci

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 500 g ciuperci
  • o conservă mică de pateu vegetal
  • 1 fir de praz mai mic
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper






Preparare:

  1. Prazul se toacă mărunt
  2. Ciupercile se macină
  3. Se încinge uleiul intr-o cratiță și se călesc prazul și ciupercile
  4. Se asezonează cu sare și piper
  5. Se lasă la răcit
  6. Foaia se decongeleaza și se mai întinde puțin
  7. Se unge cu pateu vegetal
  8. Se unge cu compoziția de ciuperci
  9. Se rulează strâns
  10. Se taie rondele groase cam de un deget
  11. Se tapetează tava de copt (cu hârtie de copt sau cu făină)
  12. Se așează melcișorii unul lângă altul
  13. Se ung cu puțină apă
  14. Se coc în cuptorul încins la 180 grade, până se rumenesc (15-20 min)

melci cu ciuperci

No comments:

Post a Comment