Rezultă 36 prăjiturele
Ingrediente:
- 1 cană unt
- 1 ceasca de zahăr alb
- 1 pachet praf de budincă de vanilie
- 2 ouă
- 1 linguriță esență de vanilie
- 2 1/4 cani faină
- 1 linguriță bicarbonat de sodiu
- 1 pachețel fulgi de ciocolata - sau o ciocolată și o rupeți bucățele
Mod de preparare:
Se încălzeste cuptorul la 200 de grade. Bateți untul, zahărul, praful de budincă, ouăle și esența de vanilie într-un castron mare. Bateți până devine o cremă pufoasă. Apoi se amestecă încet făina și bicarbonatul de sodiu. Se adaugă fulgii de ciocolată.
Luați cu lingura din aluat și puneți grămăjoare pe o tavă neunsă. Coaceți doar pentru 9-10 minute.
Luați cu lingura din aluat și puneți grămăjoare pe o tavă neunsă. Coaceți doar pentru 9-10 minute.
Scoateți din cuptor si lăsați să se răcească aproximativ 10 minute înainte de a mânca.
No comments:
Post a Comment