Pastă de brânză |
1 cană brânză de oaie rasă pe răzătoarea cea mai mică
100 ml smântână grasă
2 ouă fierte tari date pe răzătoare
1 ceapă
1 legătură mărar
1 lingură ulei
sare, piper, boia de ardei
Preparare:
Ceapa se toacă foarte fin și se freacă cu puțină sare.Intr-un bol se amestecă bine cu furculița brânza de vaci, brânza de oaie, smântâna, ouăle, ceapa, uleiul și mărarul.Se ornează cu piper și boia de ardei.
Se servește ca aperitiv.
Se pot umple cu această pastă jumătăți de ardei sau roșii scobite de miez.
Tips: dacă folositi brănza de vaci afumată, îi veți conferi o aromă cu totul specială.
folosiți semințe de chimion în loc de mărar
încercați cu ceapă roșie
folosiți urdă în loc de brânză de vaci
înlocuiți ceapa și mărarul cu praz... e grozav
No comments:
Post a Comment