1 pachet foi de plăcintă
500g carne tocată
6 felii de cașcaval topit (din cele pentru sandvișuri)
1 ceapă
1 ou
ulei
câteva fire de pătrunjel, leuștean și țelină
sare, piper
Preparare:
Desfaceți foile si ungeti 3 câte trei cu ulei.Le puneți înapoi una peste alta, toate.
Curățați ceapa și o tocați.Într-o cratiță prăjiți ceapa și carnea. Lăsați la răcit.(se pot folosi și resturi de friptură.În acest caz, măcinăm carnea friptă și amestecăm cu restul ingredientelor)
Amestecați carnea cu ceapa friptă, ou, verdețurile tocate, sare și piper.
Întindeți umplutura pe stiva de foi, puneți deasupra feliile de cașcaval și rulați.
Așezați rulada intr-o tava de copt și coaceți în cuptorul preâncălzit la 180 C, cam 30 min.
Serviți caldă, cu lapte bătut.
Plăcintă cu carne |
No comments:
Post a Comment