melci cu ciuperci |
- 1 pachet aluat foietaj
- 500 g ciuperci
- o conservă mică de pateu vegetal
- 1 fir de praz mai mic
- 2 linguri ulei
- sare, piper
Preparare:
- Prazul se toacă mărunt
- Ciupercile se macină
- Se încinge uleiul intr-o cratiță și se călesc prazul și ciupercile
- Se asezonează cu sare și piper
- Se lasă la răcit
- Foaia se decongeleaza și se mai întinde puțin
- Se unge cu pateu vegetal
- Se unge cu compoziția de ciuperci
- Se rulează strâns
- Se taie rondele groase cam de un deget
- Se tapetează tava de copt (cu hârtie de copt sau cu făină)
- Se așează melcișorii unul lângă altul
- Se ung cu puțină apă
- Se coc în cuptorul încins la 180 grade, până se rumenesc (15-20 min)
No comments:
Post a Comment