salata mexicana |
- 1/2 pachet taiței fundiță sau melci sau cuș-cuș (la alegere)
- 1 cutie porumb boabe
- 1 cutie ciuperci tăiate
- 1 borcan castraveciori acri
- 1 ardei gras roșu (la alegere)
- 1 cutie fasole roșie (la alegere)
- 250 g șuncă presată
- maioneză preparată din 2 gălbenușe, 1 lingură mustar și ulei
- condimente chilli (ardei iuți uscați tocațo mărunt)
Preparare:
- tăițeii se fierb în apă cu sare, se strecoară și se răcoresc sub un jet de apă rece.
- șunca ardeiul și castraveciorii se taie cubulețe
- porumbul, fasolea și ciupercile se strecoară
- se amestecă totul, se portivește se sare și piper, apoi se adaugă maioneză.
tips: putem folosi ciuperci proaspete pe care le tăiem felii și le călim cu ceapă
varianta light, fără ardei, chilli și fasole este la fel de bună
No comments:
Post a Comment